Tjenester

 

Tagline AS er et produksjonsselskap fra Trondheim, som siden 2007 har produsert fiksjonsfilm, dokumentarfilm, reklamefilm, musikkvideoer, SoME-videoer og alt annet man måtte trenge innen filmproduksjon. Vi utvikler kontinuerlig egne prosjekter fra bunnen til ferdig film, og samarbeider med andre aktører i byen som trenger våre tjenester. Vi er også en av Trondheims fremste aktører innen postproduksjon, der vi håndterer alt fra color grading/fargekorrigering, grafikk og animasjon til mastring og DCP-produksjon.

 

Filmproduksjon

Uansett hva du måtte trenge av filmproduksjon, så vil vi sammen med våre oppdragsgivere komme frem til en kreativ løsning. Vi har en vid utstyrspark og lang erfaring innen manus- og storyboardarbeid, redigering, filming på sett, motion graphics og color grading, og vet hva som skal til for å skape et profesjonelt produkt, uansett budsjett og tidsramme. Vi er glade i å samarbeide nært med våre kunder, så ta kontakt om dere vil snakke med oss om deres prosjekter.

 

Postproduksjon

Tagline har i en årrekke hjulpet Trondheims filmbransje å sluttføre sine prosjekter; enten de skal på kino i form av DCP, på web, eller på fjernsyn. Med vår brede kunnskap om filformater og leveringsstandarder syr vi sammen arbeid som klippere, lydfolk og animatører/grafikere produserer, og passer på at alt kan vises i best mulig kvalitet for sin kanal. Vi kan også ta oss av motion graphics, rulletekst, animasjon, undertekster, vignetter eller annet arbeid som måtte gjenstå etter at klippen er låst.

 

Color grading

Vi har en gradesuite basert på DaVinci Resolve, der alt av fargekorrigering og grading foregår på en kalibrert skjerm. Kim-Marius er dessuten sertifisert bruker av DaVinci Resolve, med utdanning fra The International Colorist Academy,  og godt skikket til å få skikk på fargene.


Du kan se vår colorist showreel her.

Utleie av utstyr

Vi har en bred utstyrspark, deriblant et RED-kamera, EasyRig og en flerkamerapakke med tre identiske HD-kameraer som er ypperlige til event-dokumentasjon og konsertfilming. Skulle det være nødvendig har vi tilgang til mye mer utstyr via vår kontakt med Trøndersk filmbransje. Bare ta kontakt dersom det er noe dere trenger.

 

© Tagline AS